Nieuws

Peutervierdaagse Ijsselmuiden!

Help onze Maarlenhof beleeftuin compleet te maken met beleeftoestellen!

We maken een belevingstuin rondom Maarlenhof. Maarlenhof is een woon-zorglocatie voor ouderen. De tuin wordt een speciale plek waar iedereen welkom is, jong en oud! Bewoners kunnen genieten van de tuin en samen met familie en (klein) kinderen de tuin ontdekken. De buurt, scholen en kinderdagverblijven kunnen ook gebruik maken van de tuin. Het is een ontmoetingsplek. De belevingstuin is een speciaal ontworpen om mensen van alle leeftijden een positieve ervaring te bieden. Het bevat verschillende elementen zoals planten, geuren, texturen, geluiden en kleuren die de zintuigen prikkelen en interactie stimuleren. Je kunt er lekker rondlopen, genieten van de natuur en elkaar ontmoeten.

Vitaminie Tuin bij Kinderopvang Ienieminie!

De koude regen viel uit de lucht, maar dat hield de kinderen van Kinderopvang Ienieminie niet tegen om hun eigen Voedselbos te plantten op hun speelplein. Ook burgermeester de Rouwe heeft geholpen met het aanplanten en heeft vervolgens samen met de kinderen het Voedselbosje feestelijk geopend.
Deze hebben ze de toepasselijke naam Vitaminie Tuin gegeven. Dit mini voedselbos is mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van Wavin en met behulp van IVN Natuureducatie uitgevoerd.

Lees het volledige artikel in de onderstaande links:
RTV |jsselmond
Brugnieuws.nl
Kampenonline

Location Groenendael

Groenendael 233 H

8271 EM IJsselmuiden

Tel: 038-3033937

Location Paalkamp

Paalkamp 2

8271 LG IJsselmuiden

Tel: 038-3033031

Location Maarlenhof

Schepenenstraat 104

8271 VK IJsselmuiden

Tel: 038-3334875

Locatie Hoofdkantoor

Burgemeester van Engelenweg 72

8271 AT Ijsselmuiden

Tel: 038-3032133

Opening hours

Monday to Friday

07:00 o'clock till 18:00 o'clock

Click here for more information